Андриан Краев е отказал оферти от други клубове, за да

...
Андриан Краев е отказал оферти от други клубове, за да
Коментари Харесай

Андриан Краев: Имах и други оферти, но не се замислих преди да подпиша с "Левски"

Андриан Краев е отказал предложения от други клубове, с цел да продължи да бъде футболист на " Левски ". Това показа той пред клубната телевизия.

Вчера (15 юли) той подписа нов контракт със " сините ". През предишния сезон Краев, който е брат на национала Божидар Краев, изигра 13 мача, само че и лекува тежка травма.

" Чувството да подпиша нов контракт с " Левски " e хубаво. Чаках го малко по-дълго време този миг, само че си заслужаваше. Все отново моето предпочитание бе да остана тук и да играя за този клуб. Това е моето най-голямо предпочитание, от дребен " Левски " ми е обичан клуб и желая да играя тук. Имах и други предложения, само че въобще не съм се замислял. Бях подготвен да очаквам до последно " Левски ", съобщи футболистът.



" Левски " е в тежка финансова рецесия от началото на 2020 година, когато поддръжката си за " сините " отдръпна главният спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков. Оттогава тимът се устоя най-вече с дарения от почитатели. Заради забавените заплати огромна част от футболистите разтрогнаха договорите си с клуба.

Мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков преговаряше с 31-годишния британец Джоузеф Диксън, който изрази подготвеност да влага 250 млн. $ в " сините ", а във фокуса на плана му беше създаване на нов стадион с съвременен търговски център. Преди дни от " Левски " обявиха, че стопират договаряния с 31-годишния предприемач.

Снимка: Lap.bg

На този декор " сините " приключиха на 9-то място в шампионата през сезон 2020/2021.

" Искаме да изградим едно положително ядро в " Левски ", един добър колектив. Сега сме 95% единствено български момчета. Надявам се да се представим доста по-добре от предходната година и тя да не се повтаря. Колективът се усеща много по-добре от предходната година, само че това идва от обстоятелството, че тогава играхме много мачове - имахме опция да се опознаем. Благодаря на почитателите. Всеки ден ми изпращат известия, молиха ме да остана и им благодаря ", сподели Краев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР