Андрей Янкулов е един от юристите в Антикорупционния фонд, известен

...
Андрей Янкулов е един от юристите в Антикорупционния фонд, известен
Коментари Харесай

Андрей Янкулов: През годините са повдигани какви ли не обвинения

Андрей Янкулов е един от юристите в Антикорупционния фонд, прочут углавен юрист, някогашен прокурор от СРП и СГП. Също по този начин през интервала 2014-2016 година беше зам.-министър на Министерство на вътрешните работи и на правосъдното министерство.

През годините са повдигани какви ли не обвинявания - обвинявания изначално несъставомерни, обвинявания без никакви доказателства, обвинявания, приети за противозаконни по света и у нас, обвинявания, послужили за наказание на страната, обвинявания, плод на необхватен полет на мисълта, а даже и обвинявания, повдигнати против съперници на предприемач, няколко дни откакто е подписал запис на заповед за милиони в интерес на брачната половинка на индивида, при който са го пратили да получи тъкмо подобен резултат от правораздаването.

От всички тези обвинявания вреди са породени на доста жители.

Единственият прочут ми жител обаче, станал причина прокурор да бъде упрекнат пред съда за това, че направил закононарушение, тъй като желал да му аргументи щета, като го обвинил, само че без да има доказателства, е Петьо Велков Петров.

Във всички останали случаи никой не се е и замислил дали пък не може да става въпрос за закононарушение посредством нелегално обвиняване. Не, там последното е било плод само на неправилно образувано вътрешно разбиране. Прокурорска неточност, за която никаква отговорност не се носи, какво остава за наказателна.

Когато обаче действието е било ориентирано против Петьо Велков Петров, закононарушение има.

В тази история нещата излизат от полето на правото и отиват в това на медицината и по-конкретно нейния дял, който се занимава с маниакалните обсесии.

Не се майтапя, нещата са очевидно медицински зле.

А някакви хора изясняват по какъв начин по линия на прокурорските обвързаности с Петьо Велков Петров трябвало/щяло да има обективно саморазследване.

Това към този момент не е и анекдот.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР