Андрей Николов е страхотен човек и приятел, на когото може

...
Андрей Николов е страхотен човек и приятел, на когото може
Коментари Харесай

БСП откри кампанията си в Созопол, политическо откритие е скритият фаворит в листата

Андрей Николов е страховит човек и другар, на който може да се разчита, ще пази ползите на Черноморието, безапелационен бе Тихомир Янакиев

откри довечера предизборната си акцията в една от общините, в които обичайно записват най-хубавия си резултат –.

Кметът и локалният партиен водач Йордан Петков посрещнаха лидера на листата инж., втория –, регионалния ръководител Стойко Танков и други знакови имена от редиците на социалистите, с цел да показват целите пред актива в морската община.

В този избор Созопол има прикрит любимец в листата – младият Андрей Николов, който е на 6-то място, само че получава гаранции за сериозна преференциална поддръжка.

Андрей Николов е на 31 години, женен с две деца, приключил е „ Бизнес администрация “, има личен бизнес. Той е наследник на именития кмет на Созопол Златко Николов (1994-2003), управлявал Общината в извънредно сложен интервал. И до през днешния ден в Созопол го помнят като извънредно честен човек, който има своето справедливо място в историята на града.

Синът му Андрей върви решително по собствен път в политиката. През 2019 година той пренареди листата на Българска социалистическа партия и влезе в Общинския съвет на Созопол. Той е безспорното изобретение през този мандат. Андрей Николов е най-активният общински консултант и като цяло един от най-подготвените и четящи парламентаристи в целия район.
 Андрей Николов със брачната половинка си, двете си деца и родителит си. Вдясно е татко му Златко Николов, екскмет на Созопол (1994-2003)
„ Андрей Николов е страховит човек и другар. Убеден съм, че има какво да даде в тази конкуренция - с концепциите, хъса и интелекта, който има. Уверил съм се в неговите качества с работата му в Общинския съвет на Созопол. Искрено се надявам, че с наша помощ, неговото наличие в идващия парламент, да е реалност “, сподели на откриването кметът на Созопол Тихомир Янакиев.
 Кметът на Созопол Тихомир Янакиев прикани за поддръжка към Андрей Николов (вляво)
„ Тихомир Янакиев се бори доста, с цел да отвоюва общината и да я стабилизира. Трудно му е, тъй като батакът бе голям, само че виждате, че се оправя. Радващо е, че и хората към него израстват. Има едно момче, което доста мощно ме впечатли – Андрей Николов, освен като биография и държание, само че и като метод на мислене. На такива хора би трябвало да се помогне. С преференциите възможностите на всеки един са доста огромни. Имаме потребност от това потомство – млади политици, които са работили, подписвали са платежни нареждания, носили са отговорност. В Икономическа комисия на Народното събрание имах една група от 6 индивида, на които като им извадих CV-ата видях, че нито един от тях не беше работил нищо значително – грантаджии и анализатори. Те не помогнаха с нищо! Нямаме потребност от такива фрагменти, а от хора като Андрей – приключили, стъпили в действителния бизнес, потвърдили се в живота “, сподели от своя страна лидерът инж.Петър Кънев.

Андрей Николов е подготвил амбициозна стратегия. Основният акцент е развиването на туризма.

Кой е Андрей Николов и какви са задачите му – очаквайте при започване на идната седмица във Флагман.бг


 Водачът на листата инж.Петър Кънев призна, че е впечатлен от Андрей Николов  Андрей Николов е от младата вълна политици. Той има всички шансове да попадне в идващото НС
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР