Андрей Гюров каза сутринта, че другите – ДПС, БСП, Възраждане

...
Андрей Гюров каза сутринта, че другите – ДПС, БСП, Възраждане
Коментари Харесай

Бойко Борисов към ПП-ДБ: Кажете на вашите избиратели, че ДПС са по-приемливи от ГЕРБ

Андрей Гюров сподели сутринта, че другите – Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ са допустими за тях. Докато ние отхвърляме да преговаряме с всеки различен. Считайки, че с първия или втория мандат с коалиция на двете огромни партии ще е най-хубавото за България – те не престават да ми приказват за другите. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 
 
Значи Движение за права и свободи е по-приемлив от ГЕРБ. Кажете го на вашите гласоподаватели, направете си коалиция и управлявайте. Но да шикалкавят с плаващи болшинства – демонстрира, че не знаят по какъв начин се ръководи. Това, което ние сме си спечелили на изборите – джентълменското съглашение за ръководител на Народно събрание и на правна комисия. Спечелили сме си парламентарно болшинство, ръководител, предложихме най-хубавия админ в България - Росен Желязков. Опитах се да се абстрахирам от утринните коментатори. Не сме поставяли ултиматуми, уточни Борисов. 
 
По думите му днешния ден би трябвало да се употребява, с цел да се прегледат стратегиите за ръководство. " Ние ще наложим нашата. Мисля че е в пъти по-добра, по-конкретна с всички браншове в нея. Но дано да им дадем късмет. Но поради техния метод да изясняват по какъв начин с другите може. И да изясняват за плаващо болшинство - няма да го получат ", добави водачът на ГЕРБ.

Говорим по всички браншове - по какъв брой пари и защо в бюджета. Ние пращаме на срещи нашите специалисти, а те мълчат (ПП-ДБ, бел. ред.). Не съм обидил никой с нищо, само че би трябвало да знам, в случай че отиваме към техен мандат кои ще са министрите., акцентира някогашният министър председател. 

Ако нямат сериозен проект за кабинет, това е опит за изнудване - провалете вашия мандат, скарайте се с всички останали. Няма период на самообладание. Ще проявим самообладание, макар обидното им отношение. Аз имам вяра в положителното, уповавам се всеки един от нас да свърши това, което приказва, означи още Бойко Борисов. 
 
По-важна е програмата. Ако там се раБерем, няма значение кой е мандатът. Личностите имат значение. А и с избира на предс на Народно събрание Политическа партия призна, че ГЕРБ е победител на изборите, съобщи Борисов. Ако ние сме неприятни, за какво положителните дават на неприятните да ги управляват? За коалиция с Българска социалистическа партия не може - имаме решение на конгреса. Няма по какъв начин да не де разберем с ПП-ДБ за програмата, тъй като тематиките са ясни и се знае кое колко струва, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР