Андрей Арнаудов направи доста любопитно видео в Инстаграм профила си,

...
Андрей Арнаудов направи доста любопитно видео в Инстаграм профила си,
Коментари Харесай

Андрей: Когато някой ми каже на 30-тата секунда, че не гледа телевизия - той със сигурност гледа абсолютно всеки ден, даже е пристрастен!

Андрей Арнаудов направи много любопитно видео в Инстаграм профила си, което изненада мнозина. Продуцентът дръпна едно слово, което предизвика двусмислие.

Някои в мрежата даже подозират, че това се случва, тъй като бъдещето на патриотичното шоу на bTV " Фермата " към момента не е ясно, евентуално поради новопоявилото се шоу " Кой да знае ", което провокира сериозен интерес към този момент.

" Искам да направя доста бърз и ударен лайф, в който да ви запитвам три неща. Тъй като с Иван обявихме, че за първи път след 25 години работа ще имаме онлайн предаване, желая да ви запитвам - гледате ли постоянно телевизия и в случай че не - за какво, какво тъкмо гледате в интернет и по какъв начин съгласно вас би трябвало да се споделя новото ни онлайн предаване, което стартира доста скоро ", сподели Андрей, а думите му предизвикаха много реакции.

" Когато един човек ми каже на 30-тата секунда, че не гледа телевизия, за мен това значи, че той сигурно гледа телевизия безусловно всеки ден, най-малко два часа, дори е свиреп привързан към нея ", добави още Андрей.

Много скоро Иван и Андрей очевидно ще изненадат с нов план, за който обаче към момента не издават съвсем нищо, с изключение на, че ще бъде в онлайн пространството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР