Андреа става все по-зле в главата, феновете й дори са

...
Андреа става все по-зле в главата, феновете й дори са
Коментари Харесай

Фенове към Андреа: От сърце те молим, иди на психиатър!

Андреа става все по-зле в главата, почитателите й даже са в суматоха!
От сърце, от душа, през сълзи… по този начин почитатели се молят на Андреа да посети психиатър. И работата май в действителност е за там, само че певачката не се усеща. Обратното – от ден дневно все по-отчайващо става държанието й.
 Андреа
Андреа прекали, това не е обикновено!

Ето този фотос, на който се любувате по-долу, е претекстът потребителите да изискат да й запазят час при експерт. Гледате и ясно виждате, със личните си очи, че това сякаш е Андреа, но не баш… Аз ли съм, не съм ли, пееше се в едно парче.

Кльощавото нещо, чиято глава е по-голяма и супер несъразмерна на сомалийското тяло, се води някогашната на боксьора Пулев. Как е издържал Кобрата, не знаем, само че ситуацията от дълго време е идея пердута. В живота, срещната на улицата или в клуб, Теодора Андреева е най-малко три пъти девойката от фотографията.

Няма човек, който не е наясно с това, защото Тедито въпреки всичко е давала и дава изказвания в телевизионни медии, върви от време на време и по участия. Знам какво е определението на нездравото разминаване сред фикция и действителност, само че на Андреа едва ли ще й се понрави.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР