Андреа се разминала с балкански хит, след като пропаднал неин

...
Андреа се разминала с балкански хит, след като пропаднал неин
Коментари Харесай

Андреа прецакана от Индира Радич

Андреа се разминала с балкански шлагер, откакто пропаднал неин план със сръбската попфолк звезда Индира Радич. Бившата пайнерка отказала в последния миг колаборацията, стана ясно от последните й излияния в обществената мрежа. Песента била подготвена, само че когато Андреа я чула, никак не била удовлетворена от крайния резултат, поради което и отсякла, че се отдръпва.

Сагата не е от скоро, защото за дуета сред Андреа и Индира Радич се приказва още от 2012 година Тогава бе шумно обявено, че певиците приготвят обща ария. Така си и остана, тъй като повече нищо не се чу за това. Едва в този момент в диалог с почитатели Андреа даде изясненост какво се е случило с плана: „ Не, няма да имам дует с Индира Радич, тъй като тя много неточно постъпи към мен. И се опита да направи ария, в която да заглуши моя глас, а нейният да изпъкне, което беше малко неетично. Още имам песента, отхвърлих да вземам участие в нея ”.

Затова пък Андреа се е сдобрила с Галин тези дни. Двамата влязоха в яростен скандал през 2019 година Поводът тогава бе концерта на „ Пайнер ” в Пловдив. И без разправията на Андреа и Галин, събитието бе много коментирано, защото някои от топ иментата на фолк колоса не се качиха на сцената. Така че включването на Андреа с мнения в обществените мрежи бе допълнение към всеобщото чувство, че концерта не провокира възторг, както минали години. Тогава Галин скочи да пази компанията, като във видео обясни причините си, само че нито един път не загатна името на Андреа. Певецът посочи, че съгласно „ колежка, която към този момент не е част от телевизия „ Планета ”, концертът ни е бил извънредно слаб ”. Останал с усещането, че надали не генерално имало проблем във фолка, по-скоро във компанията. Галин провокира колежката да направи независим концерт и да забележим какъв брой хора би събрала. Андреа незабавно реагира с постове и сторита в инстаграм какъв брой хора събирала в нощни заведения освен у нас, а и в чужбина, и така нататък, спомнят си по-паметливите почитатели.

Тези дни Андреа се видяла с Галин и обстойно и нашироко се обяснили, тъй че към този момент проблем посред им няма. Даже откакто русокоската показа за тази среща, почитателите й небрежно допуснаха, че може скоро да се похвали и с дует с Галин. „ Да, към този момент сме в съвършени връзки. Изгладихме недоразумението, той ме разбра. Разбра за какво тогава по този начин се стекоха нещата. Радвам се, че си оправихме връзките, тъй като аз не желая да имам неприятни връзки с нито един мой сътрудник... С по-неуважителните изобщо не желая да имам каквито и да е ”, разгласи Андреа.

В диалог с фенове, дебеланката показа още, че на никоя своя колежка не завижда, тъй като счита, че „ всеки си заплаща цената – било то приятна, било то неприятна. ”. Андреа се изрече и по тематиката, повдигната наскоро от Кали. Изпълнителката на ретро шлагера „ 4-4-2 ” прикани в свое изявление сътрудниците си да се изявяват с бенд по участия, както вършат в Гърция, в Сърбия и в Турция. Така артистите ще покажат професионализъм, както и че пеят съвършено онлайн, за което има не малко предубеждения. Андреа имала предпочитание да пее онлайн с бенд, само че нямало по какъв начин да стане. Според някогашната пайнерка сходно начинание би довело до повдигане на цените в заведенията, както и на билетите за вход. Блондинката „ имала щастието ” да пее с румънски бенд в Турция, което не било по никакъв начин на ниска цена. „ Много е значимо е човек да знае къде се намира. Ако искаш да пееш с бенд, би трябвало да знаеш, че хората би трябвало да имат опция да платят този бенд ”, приключи умно Андреа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР