Андреа се превърна в кошче за хапчетаСилно и откровено интервю

...
Андреа се превърна в кошче за хапчетаСилно и откровено интервю
Коментари Харесай

Кубрат Пулев съсипа Андреа

Андреа се трансформира в кошче за хапчета

Силно и искрено изявление даде Кубрат Пулев. Интервю пред, в което разкри непредвидени обстоятелства за себе си, заяви взривяваща вест и... засегна някогашната си Андреа – сигурно без да го желае.

Започваме от новината на деня и тя е, че Кобрата ще се дами. Да, Пулев призна, че е благополучен, обичан, обичащ и подготвен за тази стъпка с половинката си Розали Петрова. От нея той към този момент има две деца, които „ измайстори “ напълно бързо едно след друго. Според Кобрата той към този момент е разкрил щастието и желае женитба.

„ Аз съм мъж, мъжете не си мечтаем толкоз за сходни неща, само че дамите го вършат. Знам, че моята би била щастлива и желая да й дам това благополучие. Защото тя на мен ми го дава всеки ден. Мина време, разбрах и се уверих, че това е индивидът за мен, подготвен съм “, усмихва се Кубрат.

След което обаче нарани грубо някогашната си Андреа като посъветва хората да се насочат повече към духовното, да излизат измежду природата, да се зареждат от нея, а не да се блъскат с хапчета и химия непрекъснато. „ Стане ти чоглаво, депресираш се нещо и хоп – хапче. Хапче за това, хапче за това и до момента в който човек се усети, към този момент се е трансформирал в кошче за хапчета. Не е добре това “, съобщи Пулев, с което клъвна свиреп Андреа. Помним, че тя беше разказвала нееднократно по какъв начин дълго време е била на антидепресанти поради проблеми с Кобрата и кариерата си.

Дали да чакаме реакция от нейна страна?! Със сигурност да. Но на Пулев надали ще му пука изключително, още повече, че той в действителност е почнал да чете доста Петър Дънов и друга духовна литература, както и да се издига „ над нещата “, колкото и клиширано да звучи.

Цялото интервю 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР