Андреа и Галена някога бяха приятелки, но не е ясно

...
Андреа и Галена някога бяха приятелки, но не е ясно
Коментари Харесай

Бомбата на годината!! Андреа към Галена: Лицето ти увисва, а един ден ще си върнеш теглото двойно!

Андреа и Галена в миналото бяха приятелки, само че не е ясно дали ще съумеят да запазят даже положителните си колегиални връзки след изявлението на русокоската.

Бившата на Кубрат Пулев очевидно е прочела публикациите, които я свързват с лекарството за намаляване на Галена. А точно - инжекциите Оземпик, които се употребяват само при хора с тежък диабет, които са на инсулин. Ефектът от тях, който е и намаляване обаче, примамва доста здрави хора да ги употребяват, а това им носи страшни последствия.

Галена се е трансформирала надали не в рекламно лице на въпросните инсулинови инжекции, което, съгласно Андреа, е голяма нелепост. " Това е невменяемо. Знаеш ли какво става в организма ти с този банкет?! Да не приказваме, че лекари от дълго време са обяснили, че спреш ли приема им, тъй като рано или късно ще ти се наложи, ще си върнеш тежестта двойно. А даже в интервала, в който отслабваш, това става грозно, лицето ти увисва, само че не можеш непрекъснато да го бодеш с филъри ", изрече се певицата.

Факт е, че в действителност Галена смъкна ужасно доста кила, само че почитателите изрично не харесват новото й лице, което е изпито и като че ли не е нейното.

" Никога не бих си предизвикала такава нелепост, не съм луда ", отсече Андреа.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР