Андреа хвърли нова светска бомба в публичното пространство и разкри

...
Андреа хвърли нова светска бомба в публичното пространство и разкри
Коментари Харесай

Андреа разкри кой върти мръсните игрички в бранша

Андреа хвърли нова световна бомба в общественото пространство и разкри в каква грознад реалност се намира попфолк жанра сега, като приказва намерено за Галена и Меди. 

Тя беседва извънредно с известната тиктокърка Глориа Йорданова в нейната графа „ На по чашка с Глориа “, където намерено назова нещата с същинските им имена. Най-накрая някой обществено да каже къде е драмата и кой пречи на изпълнителите да работят. 

Изпълнителката на " Полудей " разкри, че новите играчи в сектора доста пречат на бизнеса. Тя съответно назова името Сашка Стоянова, която прави програмата на няколко реализатори, само че с приоритет е постоянно Меди.  

 

По думите на Андреа, която сама акцентира, че постоянно демонстрира нередностите в сектора, Сашка имала навика да звъни на притежателите на заведения и да „ плюе “ конкурентните реализатори, наблягайки, че те нямало да свършат работа и ще изгонят клиентите им, след което незабавно по-късно предложила хората, с които тя самата работи, като в основата са Мехмед Гогов – Меди и цялата му рода, които също станаха артисти непредпазливо.

" Научих, че тя  звъни по заведенията и споделя – „ Аз ще ви предлагам на вас реализатори “ и слушам от сътрудници, че им обяснявала на заведенията „ Не го канете, той ше ви провали купона... ще ви изгони хората... “, разкри Андреа, която евентуално също страда от надмощието на Сашка, което оказва върху заведенията. 

„ Мислех си, че го прави единствено с мен, само че сътрудници ми споделиха, че и те са пострадали. Явно това е метода й на работа. Но това изобщо не е правилно по отношение на нас, да подронваш престижа на колеги за да си набуташ Меди, брат му, сестра му, вуйна му, чичо му и цялата рода, мисля че по този начин шоубизнеса ще тръгне още по-надолу. “, пише lifeonline.bg. 

„ И когато приказвам обществено за това нейно държание, хората ме питат луда ли си, за какво ги приказваш тези неща?! Не, не съм луда, трябва да ви споделям и да ви демонстрирам какво се случва и по какъв начин се развиват нещата.

 undefined

Сашка и Меди

Защото когато приказвам с сътрудници и те се  оплакват от тази жена. Различни продуценти, мениджъри са ми казвали, че тя им прави мръсотии в разнообразни заведения, с които  те работят. Това редно ли е и би трябвало ли да го толерираме?! “, пита риторично Андреа за подмолното държание на импресарката на Меди.

„ Тя има доста нахален метод към хората. Както към изпълнителите, по този начин и към кръчмарите – показа управител, който се занимава с образуване на събития от всевъзможен жанр – Когато попитаме за някой реализатор от нейния азбучник тя ни афишира една цена, след което звъни на заведението и им дава по-ниска цена, с цел да ни прецака.

В последна сметка има случаи когато даже самият реализатор не знае, че е пял за по-нисък хонорар. Има случаи, в които ни бави по месец с цел да даде дата и в последна сметка заведението губи интерес, а ние клиент и работата си. Но на нея това изобщо не й пука. “, недоволства още индивида от сектора и приключва.

„ Тя е извънредно неколегиална и неточна. Такъв човек няма място в бизнеса и би трябвало да бъде изчегъркан! “, завършва с оскърбление събеседника ни. 

Не е ясно дали собственичката в сянка Галена е в течение на методите на работа на подставеното си лице, само че всички отвън Мега Стар са вдигнали ръце от наглото държание на Меди и Сашка.

Между другото осведомени настояват, че името на компанията „ Мега “ идва тъкмо от първите две срички в имената на МЕди и ГАлена. Твърде евентуално е да се е отказала от каузи си, откакто реалокира племеничката си Доника при конкурентната компания на сътрудника си Галин. 

Заведения непрестанно се оплакват от метода на Сашка и от ден на ден заведения се отхвърлят от нейните услуги. В този бранш са почнали да се образуват групи, които желаят да бойкотират Сашка и всички нейни реализатори.

" Трябва да й покажем от къде духа вятърът. Говорили сме си притежатели от разнообразни заведения в България, че е извънредно време да спрем да позлваме нейните услуги и да каним други реализатори. С нищо не са ни отговорни Деси Слава, Камелия, Софи Маринова и Лорена, само че ще страдат доста в бъдеще от безчинствата на Сашка, която в момнета им намира участия, само че с подлите си номера и те падат в очите ни, Скоро ще стартират да се молят за участия ", разяснява собсвеничка на нощен клуб.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР