Андреа Бочели ще изнесе концерт на Великден, за да повдигне

...
Андреа Бочели ще изнесе концерт на Великден, за да повдигне
Коментари Харесай

Андреа Бочели с концерт на живо от миланската катедрала Дуомо на Великден

Андреа Бочели ще изнесе концерт на Великден, с цел да повдигне духа на хората за празника с " обръщение за обич, излекуване и вяра ", до момента в който светът се бори с пандемията от новия ковид.

Италианската оперна легенда ще изнсесе концерт в неделя в историческата катедрала Дуомо в Милано, който ще бъде излъчен онлайн в YouTube.

Емблематичната италианска катедрала е затворена за визити на фона на пандемията на ковид, тъй че ще бъде празна по време на осъществяването на Андреа Бочели.
Андреа Бочели омайност българската аудитория
Емануеле Вианели, който свири на орган в катедралата, ще бъде единственият съпровод на Бочели, като дружно ще изпълнят религиозни песни като " Ave Maria " и " Sancta Maria ".

Концертът " Бочели: Музика за вяра " (Bocelli: Music for Hope) е планувано да стартира в 19:00 ч. локално време в Италия. Изпълнението онлайн ще може да бъде гледано в YouTube канала на Бочели.

" За мен е същинска чест и благополучие да приема поканата на града и Дуомото на Милано ", съобщи Андреа Бочели. " Вярвам в силата да се молим заедно; имам вяра в християнския Великден - повсеместен знак на прераждането, от който всички - без значение дали са вярващи или не - в действителност се нуждаят сега. "
Андреа Бочели за музиката, спомените и любовта
" Тази година Великден ще бъде доста друг за всички нас. Радостното успокоение, което нормално носи този ден, беше мощно сепнато от пандемията. Сигурен съм, че невероятният глас на Бочели ще бъде прегръдката, която ни липсва през днешния ден - мощна, специфична прегръдка, способна да стопли сърцето на Милано, Италия и света ", съобщи кметът на Милано Джузепе Сала.

Вижте повече за концерта на Андреа Бочели в Ladyzone.bg.
Андреа Бочели ще пее онлайн от празната катедрала Дуомо в Милано на Великден "Вярвам в силата да се молим заедно; имам вяра в християнския Великден - повсеместен знак на прераждането, от който всички - без значение дали са вярващи или не - в действителност се нуждаят сега ", сподели италианската оперна легенда Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 432 409 1 490 82 114 302 303 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 432 409 1 490 82 114
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР