Андре Браугър, чиято първа филмова роля е заедно с Матю

...
Андре Браугър, чиято първа филмова роля е заедно с Матю
Коментари Харесай

Тъжно: Почина звезда от Доктор Хаус

Андре Браугър, чиято първа кино роля е дружно с Матю Бродерик и Дензъл Уошингтън в режисирания от Ед Цвик филм " Слава ", умря в понеделник след малко боледуване.

Макар че Браугър е пъстър с комедии, мнозина ще го запомнят със свирепия му облик на детектив Франк Пембълтън в драмата на NBC " Убийства ": Живот на улицата. Поставете го в " кутията ", където се поти и надхитрява обвинените в закононарушение в стаята за разпити, и ще гледате ежеседмична доза актьорска игра, толкоз добра, колкото имаше по малкия екран по това време. Той печели " Еми " за това шоу, в което взе участие от 1992 до 1998 година Съпругата му, Ами Брабсън, се появява още веднъж в ролята на брачната половинка на Пембълтън в " Убийства ".

През 1998 година печели " Еми ", както и две награди на Асоциацията на телевизионните критици през 1997 и 1998 година

Роден и израснал в Чикаго - той получава бакалавърска степен от Станфордския университет и магистърска степен от Джулиард - Браугър неотдавна взе участие в " Тя сподели ", филмовата драма, разказваща за журналистките от " Ню Йорк Таймс " Джоди Кантор и Меган Туей, чиито репортажи доведоха до правосъдното гонене на Харви Уайнстийн и провокираха придвижването #MeToo. Той е в ролята на Дийн Бакет, изпълнителен редактор на Times, който е направлявал двете репортерки.

Инфо: deadline.com

Тагове: андре браугър доктор хаус
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР