Андон Балтаков, генерален директор на БНР, разкри в сутрешния блок

...
Андон Балтаков, генерален директор на БНР, разкри в сутрешния блок
Коментари Харесай

Кое е първото, което ще направи новият шеф на БНР


Андон Балтаков, общоприет шеф на БНР, разкри в утринния блок на Българска национална телевизия, че първото, което ще направи е да изисква документи по отношение на финансовото положение на радиото и разясни, че в Пловдив сътрудниците му са изпратили декларация, обвързвана със заплатите им.

На въпрос дали ще има нови излъчвания, той изясни, че съгласно него радиото е изчистено с предаванията, които има, само че счита, че е редно да има повече обществени и стопански репортажи.

„ Наблюдава се едно политизиране “, сподели Балтаков.

Новият общоприет шеф счита също по този начин, че би трябвало да им по-силна връзка с районните станции.

Относно за какво е решил да става началник на БНР, Андон Балтаков разкри, че това е едно предизвикателство за него. „ Работил съм в организации, които са мултикултурни и мисля, че една по – отворена диалогичност, би бил добър за радиото “, сподели още той.

Според него комерсиализацията на публичните медии не би трябвало да се случва. "Радио пазарът е извънредно стеснен. Рекламният пазар не може да поеме издръжката на БНР. В същото време Българското национално радио създава продукция, която комерсиалните медии по никакъв метод не биха се заинтересовали да създават ", съобщи Балтаков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР