Анджелина Джоли сподели нови подробности за злополучния самолетен полет през

...
Анджелина Джоли сподели нови подробности за злополучния самолетен полет през
Коментари Харесай

Анджелина Джоли вече съди Брад Пит и за домашно насилие

Анджелина Джоли показа нови детайлности за злощастния самолетен полет през 2016 година, който докара до разпадането на брака й с Брад Пит, описвайки хипотетично нападателно държание от негова страна. Актрисата заведе срещуположен иск, документите по който са предадени в съда в Лос Анджелис през вчерашния ден, като част от продължаващата правосъдна борба за френската винарна, в миналото притежавана от някогашните съпрузи взаимно, заяви Guardian. Адвокатите на 47-годишната актриса настояват, че договарянията Джоли да продаде своя дял от Chateau Miraval на Пит са се провалили поради настояването му тя да подпише „ съглашение за неразкриване на информация “, което би й забранило да приказва отвън съда за физическото и прочувственото малтретиране на нея и децата им от негова страна.

В документите, чието наличие New York Times пръв разкри, се разказва нескончаем физически и устен изблик на Пит през септември 2016 година, когато двойката и шестте им деца летят от Франция за Калифорния. Според тях артистът „ душил едно от децата, а друго блъснал по лицето “, като също по този начин „ хванал Джоли за главата и я раздрусал “. Освен това той ги заливал с бира и алено вино. Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод дни след пътуването, което беше разследвано от федералните управляващи, само че след това ФБР отхвърли да повдигне наказателни обвинявания против Брад Пит.

Puck News заяви през август, че актрисата се е пробвала да получи копие от отчета на ФБР като неизвестен просител по Закона за независимост на информацията. Не е ясно дали мощно редактираният отчет включва изказванията за душене или удар на две от техните деца.

Внесената последно правосъдната документи дава детайлности за описа на Джоли за случая, който съгласно нея е почнал, когато Пит я е обвинил, че е „ прекомерно почтителна “ към децата им и й е крещял в самолетната баня. „ Пит сграбчил Джоли за главата и я раздрусал, а по-късно я хванал за раменете и я раздрусал още веднъж, преди да я бутне в стената на банята “, показва се в документите. „ След това Пит блъснал тавана на самолета няколко пъти с пестник, което предиздвикало Джоли да напусне банята “. Според правосъдните документи, когато едно от децата им се застъпило в отбрана на Джоли, Пит се хвърлил към него, което предиздвикало брачната половинка му да го задържи откъм гърба. Тогава Пит „ почнал да души едно от децата и блъснал друго в лицето “. Джоли „ постави доста старания, с цел да защищити децата си от наново прекарване на болката, която Пит аргументи на фамилията си оня ден “, пишат юристите на актрисата.

Брад Пит заведе дело против някогашната си брачна половинка през февруари, потвърждавайки, че тя е нарушила неговите „ договорни упования “, когато е продала своя дял си от винарната на компанията Tenute del Mondo, дъщерно сдружение на Stoli Group. Според правосъдния му иск, Джоли е уговорила и направила продажбата скрито, държейки съзнателно Пит в незнание и нарушавайки умишлено правата му по контракта, които включват ситуацията, че никой от двамата сътрудници не може да продаде своята част от бизнеса без знанието и единодушието на другия сътрудник.

През септември някогашната компания на Джоли, в този момент благосъстоятелност на Stoli Group, заведе дело против Пит, оспорвайки изказванието му, че продажбата съставлява „ враждебно усвояване “. В обособения срещуположен иск на Джоли пък се твърди, че сред двамата не е имало взаимно схващане, както е разказано от Пит, и че той в действителност е отхвърлил концепцията за проект във връзка с винарната, ако двойката се раздели.

Анджлина Джоли и Брад Пит закупиха Chateau Miraval в Южна Франция през 2008 година и се ожениха там през 2014 година Сега те споделят разнообразни версии на описа по какъв начин договарянията за продажба на винарната са се провалили. Брад Пит споделя, че Джоли е напуснала договарянията, откакто съдията в дългогодишния им спор за попечителството над децата се е произнесъл против настояването й тя да е единствен аставник, което я предиздвикало да продаде своя дял от винарната на Stoli Group, с цел да навреди на някогашния си брачен партньор. Анджелина Джоли обаче, както към този момент стана дума, твърди, че Пит се е отдръпнал от договарянията, откакто тя отказала да се съгласи с неговата уговорка за неразкриване на информация. От Guardian са се свързали с юридическия представител на Брад Пит за коментар, само че към този момент не са получили подобен.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР