Анджелина Джоли напоследък разстройва феновете с външния си вид.Първо една

...
Анджелина Джоли напоследък разстройва феновете с външния си вид.Първо една
Коментари Харесай

Без бельо: Анджелина Джоли се пусна без сутиен

Анджелина Джоли в последно време разстройва почитателите с външния си тип.Първо една от най-съблазнителните актриси на нашето време размени елегантните си тоалети с безформени измачкани халати. Дали по този метод се е пробвала да прикрие ужасяващата си уязвимост или просто е станала безразлична към външния си тип, остава мистерия.

След това имаше къс интервал, когато хубостта на Джоли още веднъж разцъфтя: стилни тоалети за разходки и първокласни рокли на аления килим подчертаха това. Но това не продължи дълго: скоро Анджелина стартира да се облича извънредно в черни „ траурни “ тоалети и още веднъж стартира да крие фигурата си.

В допълнение, доста интернет консуматори означиха, че на фотографията на папараците актрисата наподобява доста изтощена и остаряла. И това не е изолиран случай: сходни промени се виждат понякога.

Но наподобява, че Джоли още веднъж се е върнала към естественото. Поне реши да промени малко имиджа си.

Звездата беше снимана на разходка в Лос Анджелис. Вместо нормалните й пластове катранено черно, тя носеше светлосив пуловер - и той незабавно я освежи. А пикантната детайлност беше, че под тънкото плетиво нямаше долни дрехи.

Припомняме, че в този момент Анджелина е заета със фотосите на кино лентата „ Мария “, в който играе оперната певица Мария Калас. По всичко проличава, че работата се отразява благотворно на звездата. Но персоналният й живот след раздялата с Брад Пит към момента не върви добре. Но към този момент са минали седем години!

Между другото, делата сред някогашните съпрузи в съдилищата към момента не престават. Или в спор за винарната на Пит, или за нови правила за настойничество над деца: наподобява, че Джоли към този момент не знае какво друго да измисли, с цел да съсипе живота на някогашния си.

Автор:wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР