Анджелина Джоли изненада украинците, след като появи в кафене в

...
Анджелина Джоли изненада украинците, след като появи в кафене в
Коментари Харесай

Анджелина Джоли отново не изневери на принципите си

Анджелина Джоли изненада украинците, откакто появи в кафене в град Лвов в събота. 46-годишната актриса притегли вниманието, влизайки облечена изцяло повърхностно, с цел да си купи кафе. Тя бе снимана от почитатели, които споделиха видеото в обществените мрежи. 

Холивудската звезда беше облечена с необятен панталон и пуловер в бежовата гама. Тя е добре известна със своята щедрост, а също по този начин е и посланик на благосклонност на Върховния комисариат на организацията за бежанците към Организация на обединените нации.

Джоли изглеждаше спокойна и се усмихваше приветливо. Тя не отхвърли и подписи на почитателите си.

" Актрисата и дипломат на благосклонност към Организация на обединените нации Анджелина Джоли пристигна в Украйна, с цел да поддържа хората на фона на съветската инвазия ", съобщиха от управата на Лвов и разпространиха фотография на звездата. На фотографията тя е седнала на стълби, обградена от деца.

" Нищо особено. Само Лвов. Просто отидох да пия кафе. Просто Анджелина Джоли “, написа Мая Подгородецка, която разгласява къс клип с Анджелина Джоли във Facebook. " Украйна просто е подкрепена от целия свят “, добавя дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР