Анджелина Джоли е от актрисите, за които се вълнуваме всеки

...
Анджелина Джоли е от актрисите, за които се вълнуваме всеки
Коментари Харесай

Анджелина Джоли - първи снимки на актрисата като оперната певица

Анджелина Джоли е от актрисите, за които се вълнуваме всякога, когато би трябвало да гледаме на огромен екран. Затова и ползата при всяка нейна нова роля е огромен.

Една от последните ѝ е тази на една от най-великите оперни певици - Мария Калас. Maria ще ни опише за невероятния, само че и драматичен живот на Калас, като сюжетът ще се концентрира върху последните години от живота ѝ в Париж.

От Deadline разбираме, че фотосите на кино лентата текат сега, ще продължат осем седмици и ще са разположени в Париж, Гърция, Будапеща и Милано. А най-хубавото е, че към този момент имаме фрагменти на Анджелина Джоли в ролята на Мария Калас.

Вълнението е още по-голямо, тъй като сюжетът, който е бил приключен преди началото на стачката в Холивуд, е дело на Стивън Найт (Peaky Blinders). Самият факт, че фотосите се случват в момента, е резултат от временните съглашения, които бяха реализирани от Гилдията на актьорите.

" Изключително съм разчувствуван да стартира продукцията на Maria, който се надявам да сервира забележителния живот и творчество на Мария Калас на публиката по целия свят, с помощта на превъзходния сюжет на Стивън Найт, работата на целия актьорски екип и изключително на брилянтна работа и изключителна подготовка на Анджелина ", споделя режисьорът на кино лентата Пабло Лараин.

Интересното е, че костюмите във кино лентата са основани на същински облекла, носени от Мария Калас. Продукцията се е съветвала с групи за отбрана на правата на животните, включително PETA, по отношение на потреблението на ретро кожени предмети от архивната сбирка на дизайнера Масимо Кантини Парини.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР