Анджелина Джоли е една от най-обичаните и обсъждани актриси в

...
Анджелина Джоли е една от най-обичаните и обсъждани актриси в
Коментари Харесай

Непознатата Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е една от най-обичаните и обсъждани актриси в Холивуд. Целият й живот е под лупа, само че актрисата въпреки всичко съумява да държи част от персоналното си пространство надалеч от обективите. Следващите няколко факта за нея са малко познати на феновете й.

1. Анджелина е фен и колекционер на оръжия. Актрисата споделя за първия си полов опит, когато с колегата й се " атакували " един различен с ножове. " Чувствах се толкоз примитивна и жива в същото време, само че след това трябваше да скрия всичко от майка ми. Имах рана, поради която носех превръзки с марля в учебно заведение “, споделя Джоли.

2. Младата Джоли постоянно е споделяла за бисексуалността си. Романът й с модела Джени Шимицу е прочут на публиката. Актрисата споделя, че с наслада би се оженила за Шимицу, в случай че не е била омъжена за артиста Били Боб Торнтън.

3. Торнтън е вторият брачен партньор на Анджелина. Бракът им продължава три години. Двойката била известна с необикновените способи на изложение на любовта си един към различен. Например, те си подарявали специфични съдове със своята кръв. На сватбата Анджелина носела бяла тениска, на която написала името на обичания си със личната си кръв.

4. В трилъра на Клинт Истууд " Подмяната " през 2008 година героинята на Анджелина губи единственото си дете и след това е изпратена в психиатрична болница. Джоли в действителност приела ролята драговолно и била извънредно уплашена. " След края на снимачния ден, безусловно тичах у дома. Бях толкоз щастлива, че децата ми са с мен и са добре “, споделя актрисата.

5. Не демонстрира страстите си пред децата. Последните две години бяха сложни за актрисата. Както е известно, тя се раздели с Брад Пит, а разводът им бе горещата вест на годината в Холивуд. Въпреки че признава какъв брой й е мъчно, Джоли счита, че децата й не трябва да знаят и виждат това. Плаче единствено скритом от тях. " Трябва да знаят, че всичко ще е наред, даже когато самата аз не съм уверена в това ", разсъждава актрисата.

6. Не употребява представител и прессекретар. Предпочита да поддържа връзка непосредствено с публицистите.

7. В положителни връзки е с първи си брачен партньор - артиста Джони Лий Милър ( " Хакери ", " Декстър ", " Елементарно, Уотсън " ). Бракът им изтраял една година. Според тях причина за разрива е младостта им и това, че се оженили малко на смешка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР