Анди Мъри е първият полуфиналист на виртуалния турнир Madrid Open.

...
Анди Мъри е първият полуфиналист на виртуалния турнир Madrid Open.
Коментари Харесай

Анди Мъри се разправи със Зверев и попита: Коя е следващата ми жертва?

Анди Мъри е първият полуфиналист на виртуалния шампионат Madrid Open. Шотландецът, който загуби единствено гейм в трите си мача в груповата фаза, не даде никакъв късмет и на Александър Зверев в първия 1/4-финалине конфликт. За разлика от груповата фаза, където тенисистите играха скъсен сет, в директните елиминации мачът съставлява цялостен сет и Мъри завоюва с 6:1. Едва при 0:5 Саша Зверев се пребори за почетен гейм, само че разликата в класите бе явна и германецът трябваше да се помири с тежкото проваляне, до момента в който шотландецът чака идващия си противник. Той ще бъде избран в дуела сред Фабио Фонини (Италия) и Дего Шварцман (Аржентина).
First semi-finalist!

@andy_murray puts on a show against Zverev to consolidate his position as favourite for the #MMOPEN Virtual Pro #PlayAtHome pic.twitter.com/eFyoT1BL1G
— #MMOPEN (@MutuaMadridOpen) April 29, 2020 След края на срещата Мъри даде изявление за уредниците на шампионата, като попита: " Коя е идната ми жертва? ". Британецът описа, че като по-млад е играл постоянно на видеоигри, само че не толкоз на Tennis World Tour и други тенис игри, колкото на Pro Evolution Soccer и Golden Eye 007 (игра за Джеймс Бонд).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР