Андерс Холх Полвсен, който е най-богатият датчанин, губи три от

...
Андерс Холх Полвсен, който е най-богатият датчанин, губи три от
Коментари Харесай

В Шри Ланка са убили децата на милиардер

Андерс Холх Полвсен, който е най-богатият датчанин, губи три от четирите си деца при детонациите в три църкви и три хотела в Шри Ланка през вчерашния ден, при които починаха над 290 души, написа английското издание "Дейли мейл ".

Говорителите на Полвсен потвърдиха пред медиите за фамилната покруса, без да загатват кое от децата е оживяло. Седем атентатори камикадзе са направили детонациите, а съгласно здравния министър на Шри Ланка Раджитха Сенаратне локална ислямистка формация, наречена "Нешънъл Таухид Джамаат ", е виновна за нападенията.

Само няколко дни преди опустошителните офанзиви едно от децата на Полвсен Алма споделя фотография от фамилната отмора, на която са сестрите ѝ Астрид, Агнес и брат ѝ Алфред край басейн. 46-годишният Андерс Холх Полсен е основен изпълнителен шеф и едноличен притежател на интернационалната верига за продажба на облекла Bestseller. Той е вторият по величина земевладелец във Англия и най-големият частен притежател на шотландска земя.

Със брачната половинка си Ан се среща, когато тя стартира работа за Bestseller. Двамата имат 11 шотландски имения и палат, покриващи удивителните 221 000 акра. Полвсен има повече земя и от принца на Уелс. Семейството живее в палат в източната част на Дания. Били са в Шри Ланка на фамилна отмора. В нападението в Шри Ланка починаха и десетки чужденци. В страната ще бъде оповестено изключително състояние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР