Андер Ерера разкри, че една от причините да не остане

...
Андер Ерера разкри, че една от причините да не остане
Коментари Харесай

Ерера: Ман Юнайтед започна късно преговорите

Андер Ерера разкри, че една от аргументите да не остане в Манчестър Юнайтед е това, че клубът доста късно е почнал договарянията за нов контракт. Миналата седмица испанеца подписа 5-годишен контракт с Пари Сен Жермен, откакто контрактът му с “червените дяволи” изтече в края на юни.

29-годишният Ерера дойде на “Олд Трафорд “ през 2013 година Той изигра 189 мача за Ман Юнайтед, а последните месеци Оле Гунар Солскяер разчиташе на него. Мениджърът имаше предпочитание испанецът да остане в клуба. Шефовете обаче бяха отдали приоритет на новите контракти на други играчи, като Антони Марсиал. Те са отправили оферта към Андер чак през март, когато той към този момент е бил постигнал сделка с ПСЖ.

Ander Herrera opens up on why he quit Manchester United for PSG https://t.co/iAC6Q6t9TZ pic.twitter.com/czhCntM2wh
— SportsGridUK (@Sportsgriduk) July 8, 2019
“Не желая да виждам към предишното, само че имаше разминавания по отношение на плана и моята роля в него. Бях доста благополучен. Имам защо да благодаря на клуба, на почитателите и на Солскяер, показа Ерера в изявление за “Марка”. - Солскяер направи доста, с цел да остана, само че нещата не се случиха. Те пристигнаха късно и тогава към този момент бях взел решение да играя в Париж.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР