Анатолий Геращенко, съветник на ректора на Московския авиационен институт, е

...
Анатолий Геращенко, съветник на ректора на Московския авиационен институт, е
Коментари Харесай

Поредна мистериозна смърт в Русия, на кого му дойде редът

Анатолий Геращенко, консултант на ректора на Московския авиационен институт, е умрял вследствие на случай, съобщиха от университета за РИА Новости. Геращенко е лекар на техническите науки, професор, консултант на ректора на МАИ, се споделя в изказването, предава news.bg.

В него се прибавя, че се образува комисия за следствие, която ще включва представители на Министерството на образованието и науката, Московската държавна ревизия по труда и МАИ.
-->
" Служителите на Московския авиационен институт показват своите съболезнования на фамилията и приятелите на Анатолий Николаевич. Това е колосална загуба за МАИ и за научната и педагогическата общественост ", обявиха от университета.

Университетът означи, че Геращенко посвещава 45 години на работа в МАИ, като изминава пътя от старши инженер до ректор, позиция, която заема в продължение на осем години, като има огромен принос за развиването на научноизследователската и просветителната активност на университета.

В медиите се появи информация, че 72-годишният Геращенко е умрял на територията на университета, падайки от огромна височина. Информацията обаче не е доказана публично.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР