Анас Маздрашки постигна втора убедителна победа на европейското лично първенство

...
Анас Маздрашки постигна втора убедителна победа на европейското лично първенство
Коментари Харесай

Анас Маздрашки отстрани №4 в схемата на европейското лично първенство по тенис за юноши и девойки до 18 г.

Анас Маздрашки реализира втора безапелационна победа на европейското персонално състезание за юноши и девойки до 18 година в Клостерс, Швейцария.

Българинът отстрани с 6:2, 6:3 №4 в схемата Максим Мрва от Чехия и се класира за 1/16-финалите. Вчера от Северна Македония.

По-късно през днешния ден Маздрашки и Георги Георгиев ще стартират присъединяване си в шампионата на двойки. Българите ще играят против Лука Симич и Марко Стойлковски от Северна Македония. Вчера Георгиев се класира за 1/16-финалите на сингъл след триумф с 6:0, 6:0 над Джони Уилкинсън от Ирландия.

Днес присъединяване си в шампионата на сингъл стартират Илиян Радулов и Ива Иванова. Радулов, подложен под №1 при юношите, ще играе против Антонио Войавеч от Хърватия. Поставената под №5 при девойките Ива Иванова ще играе против Анастасия Фирман от Украйна.

Междувременно Ива Иванова и Александра Габровска започнаха с безапелационна победа в шампионата на двойки при девойките. Българките разгромиха с 6:3, 6:0 Ива Данева и Ивана Милкова от Северна Македония.

Капитан на юношите е Христо Боянов, а на девойките Велиан Бакалов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР