Аналогичен на харманлийския садистичен случай стана преди 11 години в

...
Аналогичен на харманлийския садистичен случай стана преди 11 години в
Коментари Харесай

Доживотен затвор за изверга Христо Лазов, който ряза с...

Аналогичен на харманлийския садистичен случай стана преди 11 години в Димитровград.

До живот зад решетките през 2010 година бе пратен Христо Лазов. На 5 против 6 юни вечерта на 2008 година след запой при бивш​ето си гадже той нахлул при комшийката в прилежащия апартамент на улица „ Владимир Поптомов ”. Там грубо малтретирал 36-годишната си жертва. Тя била изнасилена с бутилка водка, бита, рязана със стъкло и душена.

След убийството Христо се укриваше и стигна чак до Велико Търново, преди да се съобщи, спомниха си дългогодишни криминалисти.

За укриване на обстоятелства по случая пред проверяващите тригодишно условно наказване с изпитателен период от пет години получи и някогашната възлюбена на Лазов. След приключването на процеса тя даже стартира да написа разказ за станалото под работното заглавие " Където слънцето залязва ".

„ Чрез тази книга желая убитата да остане жива. Трябва да се отърся от всичко, с цел да се освободя. Станалото може да се надживее, само че не и да се не помни ”, изясни младата жена какво я е стимулирало да посегне към перото. Не се е чуло и до през днешния ден дали творбата е довършена, нито дали е излязла от щемпел.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР