Аналитикът на MSNBC Клеър Маккаскил гневно поиска в четвъртък медиите

...
Аналитикът на MSNBC Клеър Маккаскил гневно поиска в четвъртък медиите
Коментари Харесай

Клеър Маккаскил от MSNBC гневно настоява медиите да спрат да проверяват фактите на Байдън, нарича NY Times „нелепо“

Аналитикът на MSNBC Клеър Маккаскил яростно изиска в четвъртък медиите да спрат да ревизират обстоятелствата на президента Байдън, до момента в който не проверявайте обстоятелствата на някогашния президент Тръмп " всяка заран на първа страница. "

" Мога ли да направя предложение? Предлагам всеки вестник в Америка да спре да прави каквито и да било инспекции на обстоятелства за Джо Байдън до момента в който не ревизират обстоятелствата на Доналд Тръмп всяка заран на първа страница. Нелепо е, че The New York Times ревизира обстоятелствата на Джо Байдън за нещо. Искам да кажа, той бълва неистини, Тръмп бълва неистини. Всеки ден, още веднъж и още веднъж и още веднъж “, сподели Маккаскил.

„ И просто е неуместно, че New York Times прави инспекция на обстоятелствата за Байдън, до момента в който оставят Тръмп, като че ли са вцепенени от потока от неистини, излизащи от устата на Тръмп “, някогашният Сенаторът на Съединени американски щати от Мисури съобщи яростно.

Политическият анализатор на MSNBC Клеър Маккаскил изиска в четвъртък медиите да спрат да ревизират обстоятелствата на президента Байдъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР