Ан-Елизабет Хаген е омъжена за Том Хаген, бизнесмен с материално

...
Ан-Елизабет Хаген е омъжена за Том Хаген, бизнесмен с материално
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Отвлякоха 68-Годишната Съпруга На Топ Бизнесмен! Вече Искат 9 Милиона Откуп За Ани!

Ан-Елизабет Хаген е омъжена за Том Хаген, предприемач с материално положение в размер почти 1,7 милиарда норвежки крони (174 млн. евро; 156 млн. паунда), насъбрано в бизнеса с недвижими парцели и в енергетиката.

Норвежкото финансово списание " Капитал " го сложи на 172-о място в листата на най-богатите хора в страната.

NRK означи, че фамилната двойка води " усамотен метод на живот " в Льоренског, на изток от Осло, описвайки Том Хаген като затворен човек, който заобикаля контакт с медиите.

Няма никакви доказателства, че Ан-Елизабет Хаген е в сигурност, посочи полицията.

В момента, в който казусът доби известност, полицията посъветва фамилията да не извършва настояванията на похитителите, сподели Томи Броске, началник на проверяващия екип.

Новината за изчезналата от месеци Ан-Елизабет Хаген за първи път беше обявена от вестник " Афтенпостен " по-рано в сряда. От изданието оповестиха, че от известно време са знаели за случая, само че не са разгласили детайлности, с цел да не навредят на потърпевшата.

Според обявата в този момент Ан-Елизабет Хаген е била отвлечена от банята в дома си и че в интернет се е водил " стеснен разговор " с хипотетичните похитители.

След медийната обява полицията сложи кордон към фамилния дом. В свое изказване тя заяви, че е взела решение да даде гласност на следствието макар заканите на похитителите, с цел да призове за повече информация. Водещата догадка " постоянно е била, че дамата е била отвлечена ". Полицията акцентира, че в дома на семейство Хаген е било осъществено " задълбочено, широкообхватно " престъпно следствие. Нашата цел е да намерим дамата жива и да я върнем на фамилията й, сподели Броске. " Както във всички съществени наказателни каузи, времето е значим фактор и ние разчитаме на всякаква информация... която да ни помогне да намерим изчезналата жена. "

Адвокатите на Ан-Елизабет Хаген отхвърлят коментар все още.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР