Ан Дъглас – вдовица на Кърк Дъглас и доведена майка

...
Ан Дъглас – вдовица на Кърк Дъглас и доведена майка
Коментари Харесай

Вдовицата на Кърк Дъглас почина седмица след 102-ия си рожден ден

Ан Дъглас – вдовица на Кърк Дъглас и доведена майка на Майкъл Дъглас, е издъхнала в дома си в Бевърли Хилс на 102 години. Нейният брачен партньор умря през февруари предходната година. Двойката бе женена в продължение на 66 години и има двама синове – Питър и Ерик.

„ Ан беше доста повече от доведена майка. Тя даде всичко от себе си за нас и изключително за татко ни. Татко нямаше да има толкоз сполучлива кариера без поддръжката на Ан. Катрин (Зита-Джоунс – бел.ред.), аз и децата я обожавахме. Тя постоянно ще бъде в сърцата ни “ – се споделя в изказване на 76-годишния артист Майкъл Дъглас.

Снимка: Getty Images

„ Баща ми споделяше всичко, до момента в който при Ан бе тъкмо противоположното. Ето за какво бях толкоз впечатлен, когато прочетох взаимната им книга „ Кърк и Ан “, в която тя споделя за младостта си в Германия, за военните години в окупиран Париж, както и за кариерата си, преди да срещне татко ми. Тя показа и персоналната им преписка, от която научих доста за началото на връзката им и техния брак “ – добавя звездата от „ Уолстрийт “ и „ “.

Снимка: Getty Images

Ан работи като пиар в киното, когато среща Кърк Дъглас в Париж през 1953 година на снимачната площадка на кино лентата Act of Love. Две години по-рано артистът се е развел с първата си брачна половинка Даяна. Даяна Дъглас умря през 2015 година

Ан и Кърк се женят в Лас Вегас през 1954 година През 2004 година вършат нова гала по случай 50-ата годишнина от брака си.

Снимка: Getty Images

Ан Дъглас навърши 102 години единствено преди седмица. Тогава Майкъл Дъглас я поздрави с тази фотография в Инстаграм.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР