Амос Юга е близо до нов договор с ЦСКА -

...
Амос Юга е близо до нов договор с ЦСКА -
Коментари Харесай

Амос Юга пред нов договор с ЦСКА - София

Амос Юга е покрай нов контракт с ЦСКА - София, написа " Българска телеграфна агенция ". 29-годишният отбранителен футболист с френски паспорт има настоящ договор до края на сезона и е подготвен да продължи кариерата си при " алените ". Oт управлението на клуба също желаят той да остане и се чака в скоро време двете страни да завършват договарянията. Юга е основна фигура в състава на Саша Илич, като през този сезон към този момент записа 19 мача с 1 гол и 1 асистенция. 

Французинът се усеща добре на " Българска войска " и не счита да напуща, макар че има няколко предложения от клубове от втора лига във Франция. ЦСКА - София продължава да работи интензивно и по зимната селекция. " Червените " водят в класирането след 16-ия кръг в Първа лига с 5 точки задатък пред първенеца Лудогорец, който обаче е с два мача по-малко. 

От клуба желаят да подсилят състава си на три поста с класни чужденци, с цел да останат главен съперник на разградчани в битката за купата и напролет. Набелязани са нападател, бразилски халф и скандинавски централен бранител, които се чака да подсилят състава през януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР