Ами и така се случва понякога - една жена в

...
Ами и така се случва понякога - една жена в
Коментари Харесай

Сама на Коледа? Не е толкова страшно - идеи от нас за една несамотна Коледа

Ами и по този начин се случва от време на време - една жена в разцвета на силите, мозъка и хубостта си, да е необвързана, без деца и с родители, които са надалеч и/или си имат свои проекти, в които е задоволително зряла да не желае да взе участие. Само и единствено, с цел да не е сама. Хайде, хайде, не е такава драма, няма потребност от (само)съжаления. Вместо това:

Пуснете си хубава музика. Най-напред е това и настроението ше пристигна, обезпечено е, тъй като музиката, която сме събрали е джази, класическа, и даже екзотична. Добре, има Майкъл Бубле, само че той си е готин.





Направете с приятелките си нещо занимателно. Знаем, че даже нищо изключително да не вършиме, отново ви е хубаво дружно. Но от време на време на човек му се желае да опита нещо ново със своите другари, да бъдат увлечени в премеждие, без да се постанова особена подготовка или средства. Да си вървим на посетители е най-старото развлечение с другари, а ето какво можем да вършим, до момента в който си гостуваме:



Направете нещо хубаво за себе си. Направете тази година (пък и всяка следваща) малко по-различна, по-лична и ориентирана към личните ви чувства и потребности - подарете нещо на себе си. Най-добрият подарък, който можете да си извършите, е да отделите повече време за вас самите, за тези дребни, скъпи моменти и прекарвания, които прибавят дълбочина и смисъл към живота ви.



Пуснете си филм. Имаме някои страхотни оферти за:









Филмите вървят с ядене. Ако сте сами, а даже и в последния миг да сте с някого като вас, не ви би трябвало да готвите и да се мъчите - дано фамилните и обвързаните вършат всички сарми и пълнени чушки с фасул на света. Ви направете:


Ето тази елхичка е с авокадо и наподобява доста вкусно. Направи я от линка по-долу:





И по този начин, не унивайте. Коледа е хубава, само че е единствено един от дните. Вярно, по-различен, само че в случай че не чувствате магията, в случай че няма с кого да споделяте всички тези неща, по които светът ахка и охка - това не е причина да се чувствате като че ли изпускате нещо извънредно сериозно за живота си. И сама е добре, и сама може. Важното е по какъв начин гледаме на всичко това. Защото всичко е в мозъка ни.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР