Американското разузнаване, обвиняващо Русия в заговор с талибаните, е замесено

...
Американското разузнаване, обвиняващо Русия в заговор с талибаните, е замесено
Коментари Харесай

Русия обвини службите на САЩ в наркотрафик

Американското разузнаване, обвиняващо Русия в скрит план с талибаните, е забъркано в трафика на опиати, съобщи специфичният представител на съветския президент за Афганистан, шефът на второ ръководство за Азия в съветското външно министерство Замир Кабулов по телевизия " Россия 1 ".
По неговите думи " същите тези прелестни американски разузнавачи, които упрекват нашите за нещо ", са забъркани в наркотрафика. " Те имат самолети от Кандахар, от Баграм, които летят без инспекция на всички места - до Германия, Румъния. Ами да, подобен е бизнесът. Всеки афганистанец в Кабул ще ви каже, даже ленив човек е подготвен да приказва по тази тематика. Тази загадка е тайната на Полишинел ", която е известна на всички, сподели дипломатът, представен от " РИА Новости ".
По-рано вестник New York Times, базирайки се на анонимни представители на американското разузнаване, писа, че съветското военно разузнаване предлага награди на свързани с талибаните бойци за набези против американски бойци в Афганистан. Не бяха показани доказателства.
Външното министерство на русия назова обявата подправена.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп при публикацията за " поръчкова ". Белият дом, Пентагонът и американското разузнаване обявиха, че няма оповестени доказателства и Тръмп не е бил осведомен.
Руското посолство в Съединени американски щати изиска Вашингтон да реагира съответно на заканите, които започнаха да идват на дипломатите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР