Американското разузнаване има информация, че е имало противопоставяне и критики

...
Американското разузнаване има информация, че е имало противопоставяне и критики
Коментари Харесай

Игра на „тронове“: Кой ще бъде наследникът на Владимир Путин?


Американското разузнаване има информация, че е имало опълчване и рецензии в Кремъл против съветския президент Владимир Путин, заяви Washington Post.

Информацията е била задоволително сериозна, с цел да бъде предоставена и президента на Съединени американски щати, като в нея е посочено и името на човек от вътрешния кръг на Путин, добавя изданието.

През 2021 година съветският президент разгласи, че ще пристигна времето, когато ще уточни своя правоприемник, само че посочи, че той ще бъде определен след избори.

" Линия на заместничество "

Няколко са главните спрягани имена в медиите за наследници на Путин, който е отпред на Руската федерация от 22 години. Въпреки позициите на Дмитрий Медведев в последното десетилетие не той е спряганият за идващ водач на Русия.

Дмитрий Медведев
Снимка: Reuters


Всъщност 70-годишният Николай Патрушев е считан за една от най-опасните персони в обкръжението на Путин. В момента той е секретар на Съвета за сигурност на Русия, а преди този момент е бил шеф на Федералната работа за сигурност (ФСС).

Николай Патрушев


След разпадането на Съюз на съветските социалистически републики дейностите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) бяха поверени на две институции - Федералната работа за сигурност, натоварена с вътрешното разузнаване и контрашпионажа и Службата за външно разузнаване.

Други две благоприятни условия са министърът на защитата Сергей Шойгу, за който се смяташе, че е изпаднал в недружелюбност след проваленото завладяване на Киев, както и Валери Герасимов, шеф на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация, написа ABC.

Валери Герасимов и Сергей Шойгу
Снимка: БГНЕС / EPA


Изследователи на съветската политика показват, че Владимир Путин най-вече се доверява на информацията, която получава от Александър Бортников – шефът на ФСС. Той наследи този пост от Патрушев. Въпреки това той не е възприеман като водач, а по-скоро като консултант.

Александър Бортников
Снимка: БГНЕС


Следващият представител на вътрешния кръг на Путин е шефът на Службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин. Двамата са работили са дружно за кметството на Санкт Петербург през 90-те години.

Сергей Наришкин
Снимка: EPA


Наришкин е работил в посолството на Съюз на съветските социалистически републики в Брюксел. Медиите го показват като някогашен сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) сходно на Путин.

Сергей Лавров
Снимка: Reuters


През последните 18 години той е най-сериозният съветски посланик, който пази съветските позиции пред света. Въпреки това 71-годишният Сергей Лавров не е считан за център на взимане на решения.

Преди ден съветският външен министър съобщи, че Москва е отворена за диалози със Запада за войната в Украйна, само че към момента не е получила съществено предложение за договаряния.

В изявление за държавна телевизия Лавров сподели, че Русия желае да води диалози със Съединени американски щати или с Турция за способи за преустановяване на войната, която към този момент навлезе в осмия си месец, предава Ройтерс.

А в случай че се стигне до „ дворцов прелом “?

Извършването на пуч в Кремъл е реален сюжет, само че не се знае по кое време се случи, разяснява английският професор Майкъл Кларк, анализатор по сигурността и защитата за телевизия „ Скай Нюз “.

Според него, в случай че се стигне до промяна на върха в Русия, е допустимо да бъде подложен човек, който е на по-крайни позиции от Путин по отношение на войната в Украйна.

„ Ако има съпротива, тя се оформя в службите или в армията. Има хора, които не са удовлетворени, че се води война, само че има и такива, които считат, че Путин не е задоволително корав . Възможно е да бъде отстранен от хора, които желаят да водят войната по различен метод “, показва Кларк.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР