Американският законопроект в Конгреса, който предвижда санкции срещу компании, които

...
Американският законопроект в Конгреса, който предвижда санкции срещу компании, които
Коментари Харесай

Москва: САЩ стават за посмешище с новата русофобска кампания срещу „Северен поток – 2”

Американският законопроект в Конгреса, който планува наказания против компании, които вземат участие в строителството на газопровода " Северен поток - 2 ", се явява нова вълна на русофобска акция.

Този коментар направи представителят на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова във връзка прокарания през вчерашния ден законопроект в Комисията по външни работи към Сената на Съединени американски щати, съобщи ТАСС.

" Необходимо е да се обърне внимание, че досега в Конгреса на Съединени американски щати единствено се разисква нова вълна русофобски ограничения ", отговори представителят на въпрос да разяснява самодейността.

" Те разискват доста неща, не постоянно се вземат решения. Трудно е да се каже до какво ще докара това ", добави Захарова.

Според нея от 2011 година Вашингтон е наложил наказания против Москва над 70 пъти под друг предлог.

" Но нито някогашната американска администрация, нито сегашната реализираха нещо. Русия води самостоятелна политика на интернационалната сцена и ще продължи да го прави. Съединени американски щати нищо не могат създадат по този въпрос ", безапелационна е Мария Захарова.

" Това се отнася и за " Северен поток - 2 ". Газопроводът е издигнат макар всички закани, и тези, които вкарват наказания, стават за посмешище, когато обществено потвърдят нежеланието си да се причислят към план, който е в тяхна изгода или отхвърлят да разрешат на други да вземат участие. Това е доказателство за тяхното изтощение и некадърност да употребяват други налични принадлежности. Не мисля, че би трябвало да разясня това всякога ", заключи Захарова. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР