Американският вестник Ню Йорк Таймс препоръча гръцката туристическа дестинация Метана

...
Американският вестник Ню Йорк Таймс препоръча гръцката туристическа дестинация Метана
Коментари Харесай

Ню Йорк Таймс препоръча на читателите си да посетят Метана

Американският вестник " Ню Йорк Таймс " предложи гръцката туристическа дестинация Метана в списъкa си с най-хубавите дестинации за 2023 година, написа в. " Катимерини ".

Гръцката дестинация, отдалечена от всеобщия туризъм, е класирана на 39-то място в листата на " Ню Йорк Таймс " от 52 международни туристически дестинации за тази година.

Метана се намира на едноименния полуостров, покрай гръцката столица, и е най-близкият деен вулкан до Атина. " Ню Йорк Таймс " загатва и термалните извори на вулканичния полуостров, като най-интересният от тях е античен и неотдавна реновиран, прочут с името Павсания, близо да село Агиос Николаос. 

Списъкът на американския вестник съдържа голям брой дестинации и места, определени въз основата на храна, просвета, благоприятни условия за авантюристичен действия или просто естествена хубост. На първо място в класацията е Лондон (Великобритания), а също по този начин част от 52-те дестинации са река Вьоса в Албания, Истанбул и Сараево, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР