Американският технологичен гигант Google вече е достъпен и в България.

...
Американският технологичен гигант Google вече е достъпен и в България.
Коментари Харесай

Чатботът на Google вече е достъпен и в България

Американският софтуерен колос Гугъл към този момент е наличен и в България. Това се случва към пет месеца след неговата премиера и е най-голямото уголемение на продукта от стартирането му тогава, в това число и в целия Европейски съюз. Гугъл забави стартирането му в европейските страни, защото Блокът възнамерява да контролира изкуствения разсъдък на фона на опасения по отношение на рисковете към новата технология.

Гугъл се надпреварва да настигне съперника си Microsoft, който се втурна да интегрира сходни на ChatGPT благоприятни условия в необятен набор от свои артикули, в това число търсачката Bing. Bard

в този момент е наличен в по-голямата част от света и на най-разпространените езици “, показват от Гугъл.

Справка на Economic.bg демонстрира, че той е наличен към този момент и в България и на български език. Преди днешното уголемение той бе наличен единствено на три езика – британски, японски и корейски.



„ Като част от нашия самоуверен и виновен метод към AI, ние самодейно се ангажирахме с специалисти, политици и регулатори на поверителността по отношение на това разширение “, показва още компанията.

Гугъл даде поръчка да включи отзивите на потребителите и да предприеме стъпки за отбрана на поверителността и данните на хората.

Гугъл също по този начин разгласи нови функционалности, в това число приемане на аудио отговори от Bard или отговори в пет разнообразни стила: елементарен, дълъг, къс, професионален или нехаен.

Друга нова функционалност разрешава на потребителите да качват фотоси, които Bard може да проучва за информация.

Миналия месец Европейският парламент поддържа проектозакон, който ще бъде основа за първите в света всеобхватни правила за изкуствения разсъдък. Парламентът и държавите-членки на Европейски Съюз ще договарят по регламента, преди да бъде утвърден, а Блокът желае да подписа договорка до края на годината.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР