Американският рок музикант Мерилин Менсън ще представи днес новия си

...
Американският рок музикант Мерилин Менсън ще представи днес новия си
Коментари Харесай

Мерилин Менсън представя днес новия си албум в Москва

Американският рок музикант Мерилин Менсън ще показа през днешния ден новия си албум Heaven Upside Down в московския клуб Stadium, оповестиха от клуба. В момента тече международното му турне, където той показа албума, чийто превод значи „ Небеса с дъното нагоре “.

Предстоят му концерти в Украйна, Германия, Нидерландия, Белгия, Швейцария, Франция, Съединени американски щати, Швеция, Дания, Чехия, Австрия, Италия и Англия. През лятото на 2014 година той планираше два концерна в Русия – в Москва и Новосибирск. Концертът в столицата бе анулиран поради лъжливо известие за бомба. В Новосибирск против концерта му се оповестиха православни деятели, съгласно които творчеството на артиста наскърбява възприятията на вярващите, а с държанието си той пропагандира хомосексуализма.

Впоследствие кметът Анатолий Локот съобщи, че прокуратурата не откри нищо неправилно в творчеството на Менсън и му предложи да пее, само че на друга дата, а не в Деня на града, когато натовареността на градските служби и полицията така и така ще е висока. Градските управляващи му предложиха концерта да се състои на идващия ден, само че в оферти ден той не можеше да остане в Новосибирск.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР