Американският режисьор Уди Алън започна снимките на новия си филм

...
Американският режисьор Уди Алън започна снимките на новия си филм
Коментари Харесай

Уди Алън започна снимките на новия си филм

Американският режисьор Уди Алън стартира фотосите на новия си филм в испанския град Сан Себастиан, надалеч от обвиняванията на осиновената му щерка за полови похищения, заяви Агенция Франс Прес.

"Философията ми постоянно е била да се концентрирам върху работата и да не преставам да работя, без значение какво ми се случва в живота, със фамилията, децата, новините или политиката " - сподели той на конференцията преди началото на фотосите.

"Не мисля за политическите или обществени придвижвания, не съм задоволително душевен резистентен за това, нямам задоволително изчерпателен взор към тези неща, интересувам се най-вече от човешките връзки и хората " - добави 83-годишният режисьор, запитан за придвижването #Аз също, което подсети за обвиняванията на осиновената му щерка.

Уди Алън обаче не съумя да избегне политическата тематика. Той съобщи, че президентът Доналд Тръмп е дал крила на сатириците и хуморът в Съединени американски щати не е бил на такава висота от години.

"Има толкоз рецензии и недоволства (към ръководството на Тръмп), че това зареди най-креативния язвителен комизъм, а и най-хубавия от години в Съединени американски щати - съобщи Уди Алън. - Понякога нервното напрежение и сложните условия разсмиват хората по-лесно. "

Режисьорът, който е основал повече от 50 кино лентата, постоянно е отричал обвиняванията на Дилън Фароу, която твърди, че й е посягал през 1992 година, когато е била 7-годишна. Думите й повлияха на имиджа му и няколко артисти и актриси обявиха, че повече няма да работят с него. Амазон също прекъсна контракта им.

С новия си филм лауреатът на четири награди "Оскар " ще се опита да се откъсне от тази среда. Това ще е сантиментална комедия на фона на кинофестивала в Сан Себастиан. В актьорския състав са Кристоф Валц, Джина Гершон, французинът Луи Гарел, испанците Елена Аная и Серхи Лопес.

Уди Алън даде обещание с кино лентата си да отдаде респект на "всички велики режисьори и велики филми, появили се в историята на кинофестивалите ". Той ще покаже още един път и любовта си към Европа, където от много време има повече триумф, в сравнение с в родината си.

На въпроса дали е мислил да спре да работи, Уди Алън сподели, че и през разум не му е минавало.

"Сигурно ще умра на снимачната площадка ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР