Американският режисьор Оливър Стоун ще заснеме по свой сценарий филма

...
Американският режисьор Оливър Стоун ще заснеме по свой сценарий филма
Коментари Харесай

Оливър Стоун снима филма Невинни лъжи

Американският режисьор Оливър Стоун ще снима по собствен сюжет кино лентата "Невинни неистини ", в който ще опише за живота на три генерации от едно семейство, оповестява ТАСС. Според обява в сп. "Варайъти " основната роля ще извърши Бенисио дел Торо, който взе участие в трилъра на Стоун "Диваци " (2012). Новият филм се отличава от предходните работи на режисьора, защото в него е отделено внимание на разнообразни тематики - фамилните връзки, възприятието на загуба, изпитвано от човек в тежки житейски обстановки, както и любовни копнежи.
Оливър Стоун е режисьор на филмите "Уолстрийт: Парите в никакъв случай не спят ", "Дж. Ф. К. ", "Никсън ", "Взвод ", "Убийци по рождение ", "Роден на 4 юли " и други Носител е на три статуетки "Оскар ", както и на оценки от Берлинския и Венецианския фестивал.
През 2016 година Оливър Стоун пусна документалния филм "Украйна в огън " - за събитията в страната през 2014 година Той бе продуцент на кино лентата и взе за него изявление от съветския президент Владимир Путин и от някогашния президент на Украйна Виктор Янукович. През юни 2017 година Стоун показа четирисерийния си филм за Владимир Путин "Интервю с Путин ". Премиерата се състоя в Съединени американски щати по кабелната телевизия Showtime.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР