Американският режисьор Оливър Стоун обвини западните медии, че изкривяват образа

...
Американският режисьор Оливър Стоун обвини западните медии, че изкривяват образа
Коментари Харесай

Оливър Стоун: Западните медии изопачават образа на Путин

Американският режисьор Оливър Стоун упрекна западните медии, че изкривяват облика на съветския президент Владимир Путин, оповестява ТАСС.

" Той не е чудовището, за което го показва американската пропагандна машина ", сподели режисьорът в епизод от подкаста Stay Free на английския журналист и водещ Ръсел Бранд. Оливър Стоун подчерта, че по време на снимането на изявление с съветския водач му е задавал директни и почтени въпроси и не е забелязал никаква враждебност в неговата изразителност. Стоун обърна внимание на обстоятелството, че Путин постоянно е наричал Съединени американски щати „ американски сътрудници “ по време на диалога.

" Русия и Китай, които в този момент се считат за наши съществени врагове, допреди няколко години бяха наши евентуални съдружници и другари, само че ние пропуснахме тази опция ", сподели режисьорът.

Стоун е режисьор, сценарист и продуцент, притежател на три награди " Оскар ", пет " Златни глобуса " и премия БАФТА. През септември 2016 година той направи филм за съветския президент " Интервю с Путин ", на основата на над дузина диалози с съветския държавен глава, извършени в продължение на две години. Премиерата на кино лентата в Русия и по света бе на 12 юни 2017 година, напомня ТАСС.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР