Американският рапър A$AP Rocky се завърна в Лос Анджелис, след

...
Американският рапър A$AP Rocky се завърна в Лос Анджелис, след
Коментари Харесай

Рапърът ASAP Rocky се завърна в САЩ, чака присъда от Швеция

Американският рапър A$AP Rocky се завърна в Лос Анджелис, откакто шведски съд го освободи в очакване на присъдата по обвиняване в нахлуване, съобщи БГНЕС.
30-годишният музикант, чието същинско име е Раким Майерс, дойде към среднощ на борда на частен аероплан с полет от Стокхолм.
" Рапърът беше в възторг ", споделя новинарският уебсайт за звезди TMZ, показвайки Rocky, който се усмихва, прави фотоси и прегръща почитатели. " Той в действителност остана на паркинга на частния терминал към 45 минути, като през множеството време разговаряше и се майтапеше ", добави TMZ.
Майерс беше арестуван в Швеция от 3 юли откакто беше задържан след кавга в Стокхолм на 30 юни. Той и екипът му бяха упрекнати в нанасяне на побой от 19-годишен просител. Разпространени в мрежата видеа обаче демонстрират, че артистът в действителност е унизен и провокиран. Случаят даже подтикна президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да призове Майерс да бъде освободен.
Майерс и още двама бяха държани под стража преди процеса, защото съдът ги счете за " евентуални бегълци ".
В петък ръководителят на окръжния съд в Стокхолм Пер Ленербрант съобщи, че Майерс може да бъде освободен в очакване на присъдата, която ще бъде постановена на 14 август.
Задържането му провокира акция за освобождението му измежду почитателите му, като онлайн петицията, наречена #JusticeForRocky, събра повече от 640 000 подписа. Кампаниите в обществените медии даже приканиха почитателите да бойкотират шведски марки като IКЕА.
Роденият в Ню Йорк рапър не направи публично известие след завръщането си в Съединени американски щати, само че написа в Instagram: " Благодаря от сърце на всички мои почитатели, другари и всеки от целия свят, който ме поддържа през последните няколко седмици, не мога да опиша какъв брой съм признателен на всички вас! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР