Американският президент каза, че руската заплаха е станала извинение за

...
Американският президент каза, че руската заплаха е станала извинение за
Коментари Харесай

Тръмп: Защо Обама не е направил нищо за руската изборна намеса?

Американският президент сподели, че съветската опасност е станала " опрощение " за представителите на опозицията, които са изгубили изборите

 Американският президент Доналд Тръмп се опита да упрекна някогашния държавен глава Барак Обама поради евентуалната съветска интервенция на президентските избори в границите на поредност от известие в обществената мрежа „ Туитър “ във вторник, написа американското издание The Hill, представено от " Фокус ".

Тръмп цитира думи на някогашния президент, изказани малко преди началото на вота от 2016 година, съгласно които „ Няма сериозен човек, който би предположил, че по някакъв метод някой би могъл да повлияе на американските избори. Няма доказателство, че това се е случвало в предишното или че ще се случи в бъдеще “. Според настоящия президент, откакто претендентът на Демократическата партия Хилъри Клинтън е изгубила изборите, „ съветското опрощение стана разказ “ за членовете на опозиционната групировка.

Думите на Тръмп са част от неговите обвинявания против Обама, съгласно които някогашния президент не е съумял да работи съответно по отношение на опасенията за съветска опасност, напомня изданието. По-рано Тръмп съобщи също по този начин, че „ Обама беше президент до, по време на и след изборите от 2016 година Защо той не е направил нищо по отношение на вероятната съветска интервенция “. Изказването на президента става няколко дни откакто специфичният прокурор по делото за възможна съветска интервенция Робърт Мюлер включи 13 съветски жители и три съветски компании в лист с обвинени по случая.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР