Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Иран си играе с

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Иран си играе с
Коментари Харесай

Тръмп предупреди, че Иран си играе с огъня

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че Иран " си играе с огъня ", откакто Техеран разгласи, че е превишил лимита си от обогатен уран според съглашението от 2015 година, от което Съединени американски щати излязоха.
" Те знаят какво вършат. Те знаят с какво си играят и мисля, че си играят с огъня ", бяха думите на Тръмп в отговор на въпрос какво обръщение има към Техеран поради случилото се, съобщи БГНЕС.
По-рано от Белия дом споделиха, че " Съединени американски щати и съдружниците им в никакъв случай няма да разрешат на Иран да сътвори нуклеарни оръжия ". Вашингтон настоя, че ще продължи да оказва оптимален напън върху режима в Техеран.
" Това е неточност в съглашението - да се разреши на Иран да обогатява уран ", сподели представителят на Белия дом Стефани Гришам.
Припомняме, че в диалог с Еманюел Макрон, президентът на Иран Хасан Рухани изрично съобщи, че страната му не желае да предоговаря нуклеарната си стратегия. А какъв ултиматум даде Иран по въпроса с нуклеарната си стратегия - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР