Ужасен пътник на борда на ужасяващия полет на Singapore Airlines

...
Ужасен пътник на борда на ужасяващия полет на Singapore Airlines
Коментари Харесай

Ужасеният „последен текст“ на пътника на Singapore Airlines до майка му, когато самолетът падна на 6000 фута по време на турбуленция

Ужасен пасажер на борда на ужасяващия полет на Singapore Airlines изпрати известие на фамилията си, което съгласно него бяха последните му думи, когато самолетът Boeing падна на 6000 фута по време на смъртоносна турбуленция.

Джош Баркър изпрати известие до близки, в това число майка Алисън, текст, който гласеше: „ Не желая да ви тревожа, само че съм на вманиачен полет. Самолетът прави спешно кацане… Обичам ви всички. "

Алисън разказа агонизиращите часове на очакване за вести, само че когато най-сетне се свърза със сина си, Джош я увери, че е в сигурност. Той напусна самолета с леки пострадвания, само че един британец, 73-годишният дядо Джефри Ралф Кичън, умря от сърдечен удар по време на тестването.

Алисън сподели пред BBC: „ Беше ужасяващо. Не знаехме какво се случва. Не знаехме дали (Джош) е оживял, това бяха най-дългите два часа в живота ми. пасажери и 18 души екипаж, в това число 47 британци, излетяха от Лондон Хийтроу малко след 22:00 часа в понеделник. Натъпканият аероплан беше разруши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР