Американският президент Доналд Тръмп спази традицията и изказа уважението си

...
Американският президент Доналд Тръмп спази традицията и изказа уважението си
Коментари Харесай

Тръмп спази традицията в Деня на благодарността

Американският президент Доналд Тръмп съблюдава традицията и изрече уважението си в Деня на благодарността:

" " Благодарен съм, че имам прелестно семейство и по тази причина, че реализирах голяма разлика в тази страна. Сега тя е толкоз по-могъща спрямо деня, в който влязох в Белия дом, че чак няма да ви се има вяра. Когато се срещам с задграничните водачи, те споделят: " Не можем да повярваме какъв брой огромна е разликата в Съединените щати в този момент и Съединените щати преди две години " ", съобщи американският президент Доналд Тръмп във връзка Деня на благодарността.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи през днешния ден обръщение по случай Деня на благодарността и към американските военнослужещи по света, като им сподели по телефона: " Вашата храброст в действителност ни въодушевява ", съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп сподели на служещите в сухопътните войски, флота, морската пехота, военновъздушните сили и бреговата защита на Съединени американски щати, че той и първата дама Мелания Тръмп желаят да изразят своята " дълбока признателност ".

И тази година президентът посреща празника в своето имение Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида.

Тръмп загатна, че може да посети Афганистан - страна, в която Америка води една от най-дългите си войни, само че където той още не е ходил, откогато стана президент преди съвсем две години, показва Ройтерс.

Тръмп насочи празнично обръщение по телеконферентна връзка към войските на Съединени американски щати в Афганистан, при което сподели на американски военачалник, че ще се видят още веднъж в Съединени американски щати, а след това добави: " Или може би даже ще ви видя там. Човек в никакъв случай не знае какво ще се случи ". /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР