Американският президент Доналд Тръмп съобщи днес в Туитър, че е

...
Американският президент Доналд Тръмп съобщи днес в Туитър, че е
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че е разпоредил значително засилване на санкциите срещу Иран

Американският президент Доналд Тръмп заяви през днешния ден в Туитър, че е разпоредил на министъра на финансите Стивън Мнучин да ускори доста глобите против Иран, само че не даде детайлности.

Напрежението сред Вашингтон и Техеран ескалира след офанзивите от събота против петролни уреди в Саудитска Арабия, за които Съединени американски щати упрекват Ислямската република, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Вчера Тръмп съобщи, че няма желание да се среща с иранския президент Хасан Рохани по време на откриването на есенната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации по-късно този месец, съобщи Ройтерс.

" Не мисля, че те са подготвени към този момент, само че те ще бъдат подготвени ", сподели Тръмп и добави: " Не изключвам нищо в никакъв случай, само че избирам да не се срещам с него ". В понеделник Рохани съобщи, че няма да се среща с Тръмп в Ню Йорк.

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей се зарече през вчерашния ден, че няма да има договаряния със Съединени американски щати, в случай че те не се " разкаят ", съобщи ДПА.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР