Американският президент Доналд Тръмп призова съгражданите си да бъдат обединени

...
Американският президент Доналд Тръмп призова съгражданите си да бъдат обединени
Коментари Харесай

Тръмп призова съгражданите си да бъдат обединени и да избягват насилието

Американският президент Доналд Тръмп прикани съгражданите си да бъдат " обединени " и да заобикалят насилието. В публикувания видеозапис се съдържат първите мнения на Тръмп, откакто единствено часове по-рано Камарата на представителите на Конгреса поддържа самодейността за негов импийчмънт по обвиняване за подстрекателство към бунт. В изказването си обаче Тръмп не загатва тематиката.

Той декларира: " Призовавам всички американци да превъзмогнат моментните си пристрастености и да се обединят като един американски народ. Нека изберем да вървим напред, обединени за положителното на нашите фамилии ".

В коментар за дейностите на своите поддръжници, които нападнаха постройката на Конгреса преди седмица, Тръмп декларира: " Никога няма опрощение за насилието. Без извинения, без изключения: Америка е страна на закона. " и твърди, че участниците в офанзивите ще бъдат предадени на правораздаването.

Доналд Тръмп показва, че има данни за планувани митинги във Вашингтон и цялата страна, само че приканва да бъде обезпечено спокойно предаване на властта на наследника му Джо Байдън:

" Всеки би трябвало да съблюдава нашите закони и да се подчинява на напътствията на правоохранителните органи. Наредих на федералните организации да употребяват всички нужни средства, с цел да запазят реда. Във Вашингтон докарваме хиляди членове на Националната армия, които да пазят града и да се уверят, че предаването (на властта) ще стане безвредно и без произшествия ", декларира Доналд Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР