Американският президент Доналд Тръмп призна, че специалната му прическа цели

...
Американският президент Доналд Тръмп призна, че специалната му прическа цели
Коментари Харесай

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Американският президент Доналд Тръмп призна, че специфичната му прическа цели прикриването на плешивина на тила, съобщи.

Стопанинът на Белия дом заяви това с възприятие за комизъм пред конференция на представители на консервативните политически сили, която беше излъчена онлайн от главните US тв канали.

Опитвам се, доколкото мога, да прикрия тази плешивина, момчета. Работя върху това с всички сили, сподели Тръмп. След което се обърна, с цел да покаже на аудиторията къде точно на тила му косата е ъгъл. Президентът също по този начин направи проява по какъв начин си реши косата по този начин, че плешивината да не проличава.


Президентът Донлад Тръмп пие всеки ден аспирин поради сърцето си. Взима и лекарство за намаление на холестерола. Това разгласи в това време основният доктор на Белия дом Рони Джексън. Той е прегледал Тръмп на 12 януари и е открил, че е в положително физическо положение.

Препоръките на лекаря са американският президент да спи повече часове и да се занимава всеки ден с физически извършения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР