Американският президент Доналд Тръмп отново се развихри в Туитър срещу

...
Американският президент Доналд Тръмп отново се развихри в Туитър срещу
Коментари Харесай

Тръмп пак захапа Северна Корея

Американският президент Доналд Тръмп още веднъж се развихри в " Туитър " против Северна Корея, откакто явно е гледал изявление по обичаната си телевизия Fox News с родителите на американския студент Ото Уормбиър, който беше задържан от Пхенян.

" Ото е бил малтретиран оттатък представимото от Северна Корея ", написа Тръмп.

Това се чака единствено да налее масло в огъня на изострените до прекаленост връзки сред американския държавен глава и вожда на Северна Корея Ким Чен-ун, който постоянно е отричал, че страната е измъчвала Ото Уормбиър.

22-годишният студент беше вкаран в пандиза, откакто беше упрекнат в кражба на комунистически агитационен афиш от хотел в Северна Корея.

Той беше върнат в Съединени американски щати в положение на кома, откакто беше наказан на 15 години затвор и тежък труд.

Ото Уормбиър умря шест дни след завръщането си в Съединени американски щати на 13 юни, като Северна Корея твърди, че се е бил натровил.

Американските лекари не са разкрили никакви доказателства за натравяне, като е било открито, че увреждането на мозъка му не подхожда на версията на Северна Корея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР