Американският президент Доналд Тръмп отговори на изключително острите реплики на

...
Американският президент Доналд Тръмп отговори на изключително острите реплики на
Коментари Харесай

Лудият Ким ще бъде тестван както никога досега, отвърна Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп отговори на извънредно острите реплики на вожда на Северна Корея от по-рано през днешния ден, като се зарече в профила си в " Туитър ", че Ким щял да бъде " тестван както в никакъв случай до момента ! "

Kim Jong Un of North Korea, who is obviously a madman who doesn't mind starving or killing his people, will be tested like never before!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 22 септември 2017 година

" Ким Чен-ун от Северна Корея, който явно е вманиачен, който няма нищо срещу неговият народ да гладува или да бъде избиван, ще бъде тестван както в никакъв случай до момента ! ", написа Тръмп.

По-рано през днешния ден Ким Чен-ун назова Тръмп " умоповреден и изглупял дъртак ".

 Вождът Ким избухна: Ще подчиня умопобъркания и изглупял президент на Съединени американски щати
Вождът Ким избухна: Ще подчиня умопобъркания и изглупял президент на Съединени американски щати

Дали взаимните вербални закани ще се трансфорат в дейности?

По думите на Ким, речта на Тръмп пред Общото заседание на Организация на обединените нации " удостовери, че напредъкът по нуклеарната и ракетната стратегия е верният път и той ще бъде следван до дъно ".

Той дефинира мненията на Тръмп като " оповестяване на война " и се зарече, честраната му ще обмисли допустимо най-крайните ограничения в отговор.

" Поведението на умоповреден на американския президент, намерено изразяващ на сцената на Организация на обединените нации неморалната воля за " цялостно заличаване " на суверенна страна... прави даже тези с естествена мисловна дарба да не могат да запазят самообладание и здравомислие ", предизвести Ким Чен-ун.

" Със сигурност и несъмнено ще подчиня умопобъркания американски изглупял дъртак с огън ", заплаши вождът Ким.

В речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации Тръмп назова Ким Чен-ун " ракетен човек, потеглил на самоубийствена задача " и сподели, че в случай че Съединени американски щати бъдат принудени да пазят себе си или своите съдружници, те няма да имат различен избор, с изключение на да разрушат изцяло Северна Корея.

 Нямаме избор с изключение на изцяло да унищожим КНДР, предизвести Тръмп в първата си тирада пред Организация на обединените нации Обновена
Нямаме избор с изключение на изцяло да унищожим КНДР, предизвести Тръмп в първата си тирада пред Организация на обединените нации

Той приказва за " незаконните режими "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР