Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Президентът на САЩ към Анджей Дуда: Владимир Путин не успя да раздели НАТО


Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че Съединените щати разчитат на европейската непоклатимост. Байдън направи изказването по време на визитата му в Полша, съобщи БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3283
Президентът на Съединените щати съобщи в събота по време на срещата си с полския президент Анджей Дуда, че Съединените щати гледат на член 5 от контракта на НАТО, който планува правилото на групова защита, като на " заветен ангажимент ". Съгласно тази уговорка, нападението против която и да е страна членка на НАТО се счита за нахлуване против целия пакт.

" Ние одобряваме като заветен ангажимент член 5 от контракта на НАТО. Можете да разчитате на това “, съобщи Байдън пред Дуда, добавяйки, че " способността на Америка да извършва ролята си в други елементи на света се опира на обединена Европа “.

Американският президент сподели още, че " стабилността в Европа е извънредно значима за Съединените щати " и съобщи: Уверен съм, че Владимир Путин е разчитал на това да раздели НАТО, да раздели източния от западния фланг, да раздели страните поради разногласията им в предишното. Но не съумя, ние останахме дружно.

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в означи, че Полша поема " забележителна отговорност " по време на рецесията в Украйна, защото одобри " толкоз доста украинци, търсещи леговище ", и съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да създадат същото и да отворят границата си за " още 100 хиляди бежанци ".

По-рано денем Байдън се срещна във Варшава и с украинските министри на външните работи и на защитата, като им даде обещание спомагателна поддръжка във войната против Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР