Американският президент Джо Байдън ще предупреди Владимир Путин за тежки

...
Американският президент Джо Байдън ще предупреди Владимир Путин за тежки
Коментари Харесай

Байдън предупреждава Путин за Украйна: Ще изпитате силна икономическа `болка` |

Американският президент Джо Байдън ще предизвести Владимир Путин за тежки наказания, в случай че Русия се опита да нахлуе в Украйна, написа Асошиейтед прес .

Очаква се по-късно през днешния ден двамата водачи да проведат видеоразговор. От Овалния кабинет Байдън ще се опита да откри дипломатическо решение за рецесията с десетките хиляди съветски бойци, струпани по границата с Украйна. От резиденцията в Сочи пък Владимир Путин ще изиска гаранции от американския си сътрудник, че военният алианс НАТО няма да се разшири на изток (т.е. Украйна няма да стане член - бел.ред.).

Очаква се днешният диалог да бъде първото по-сериозно тестване от началото на мандата на Байдън.

Вчера представител на Белия дом. Той акцентира, че президентът има намерение да изтъкне паниката на Съединени американски щати от военната интензивност на Русия до украинската граница и да подчертае американската поддръжка за суверенитета и териториалната целокупност на Украйна.

За срещата, който посочи, че ще се разискват двустранните връзки, Украйна и използването на договореностите, реализирани на срещата им в Женева.

В началото на месеца държавният секретар на Съединени американски щати. Според Киев Русия е разположила повече от 90 000 военнослужещи. Според Москва може да възнамерява навлизане в страната при започване на 2022 година Тайните служби на Съединени американски щати предизвестяват, че се чака Русия да разположи към 175 000 военнослужещи преди началото на възможната инвазия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР